מבולבל לגמרי...

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/10/2008 | 12:14 | מאת: יואב

ד"ר שלום, אני קורא באינטרנט על נשירת שיער ואני רואה שכל מיני אנשים מדברים על כך שמינוקסידיל לבדו אינו תמיד יעיל בעצירת הנשירה והם מוסיפים כל מיני דברים שמזמינים מחול כגון (ספירו, פרוקסיפן) אני כולי מבולבל, האם כדי לשלב בטיפול של מינוקסידיל עוד משהו ואם כן מה? בנוסף הייתי מעוניין לעבור לשמפו ללא SLS אבל הדבר היחידי שאני מוצא באינטרנט זה שמפויים טבעים של כל מיני חברות בארץ.....זה מספיק טוב?

23/10/2008 | 13:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יואב, כל שמפו זה בסדר. אתה יכול להשתמש במינוקסי בשילוב פרופסיה רק לאחר התייעצות עם רופא עור.

23/10/2008 | 13:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יואב, כל שמפו זה בסדר. אתה יכול להשתמש במינוקסי בשילוב פרופסיה רק לאחר התייעצות עם רופא עור.

23/10/2008 | 13:43 | מאת: יואב

כשאתה אומר כל שמפו בסדר אתה מתכוון גם לשמפויים רגילים כגון הד אנד שולדרס, הרבל אסנס? בנוסף מה לגבי קרם ספירו ופרופיקסן- מה דעתך לגביהם?

23/10/2008 | 14:53 | מאת: יואב

כשאתה אומר כל שמפו מה הכוונה? גם לשמפויים רגילים כמו הד אנד שולדרס או הרבל אסנס?.....ומהלגבי ניזורל? ד"ר, בנוסף, מה דעתך לגבי המוצרים משחת ספירו ופרופיקסן?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות