מינוקסידיל קצף או תמיסה?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/10/2008 | 18:57 | מאת: יואב

שלום ד"ר, יש לי בעיה של מפרצים וישער דליל ליד המפרצים. הייתי אצל רופא עור שהמליץ לי על מינוקסי(מינוקסידיל?). הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי שמדברים על קצף ועל תמיסה, רציתי לשאול אותך מה ההבדל בינהם ומה עדיף להשתמש? והאם זה בכלל יכול לעזור לי במפרצים (לפחות לחזק את שורשי השיערות הקיימות באזור?)

22/10/2008 | 10:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יואב, הפעולה היא אותה פעולה, ואין הבדל. לעיתים השימוש במשחה מלווה בגירוי או בגירוד בקרקפת ואילו השימוש בקצף אינו מלווה בכך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות