התקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/10/2008 | 09:05 | מאת: מיכל

אני בת 33 ויש לי התקרחות בראש למעלה, רופאת העור אמרה לי לקחת כדורי ROOTS, שמתי לב שיש שם ויטמינים שונים ושאלתי היא אם לא חסר לי בגוף ברזל או ויטמין בי וכאלה, האם זה לא יוצר עודף? זה דבר לא טוב הרי... תודה

22/10/2008 | 10:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מיכל, אני בדיעה, שיש לבצע בדיקות דם ורק אם נמצא אצלך מחסור מסויים, יש להשלים זאת. אני חושש שהרוטס לא ימנעו את הנשירה וההתקרחות.

23/10/2008 | 09:32 | מאת: מילי

למיכל שלום, , גם אני חיפשתי תשובה לכך כי סבלתי מאותה בעיה. בנוסף להשלמה תזונתית (באמצעות מולטי וויטמין נוזלי איכותי), הגעתי למוצרי שיער נקיים מרעלים, שיוצרו במיוחד למקרים כאלה: שמפו המסיר שומן חלב מזקיקי השיער, ומרכך את אטמי החלב וכך מאפשר צמיחה מחודשת של שיער (בטווח של שנה מתחילת הנשירה). ומייצב המכיל ג'ינקו-תמצית צמחים טבעית, וויטמינים וחמרי תחליב להזנת השיער ובריאות עור הקרקפת. לשמחתי, השינויים הנ'ל עזרו לשיערי להיראות הרבה יותר טוב.

25/10/2008 | 09:44 | מאת: מיכל

אוקיי איך קוראים לתכשירים שהזכרת?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות