נשירת שיער עקב טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/10/2008 | 18:21 | מאת: ח

אני בת 42 ומקבלת מזה כחודש טיפול בתרופה בשם מתותרקסאט עקב דלקת פרקים. כתוצאה מהתרופה יש לי נשירה מסיבית. כל נגיעה בשיער נופלות כמויות אדירות של שיער. לציין אני גם מטופלת בחומצה פולית- שאמורה איך שהוא לעזור לנשירה.... כשפניתי לבית מרקחת לקנות טיפול בנשירה מסרה לי הרוקחת שאין מה לעשות כרגע כאשר אני מטפלת בתרופה הנ"ל והנשירה תופסק בעוד זמן מה. אני מיואשת מה עליי לעשות ? האם יש לך טיפול להמליץ לי ? אני אמורה בינתיים לקבל את המטוטרקסאט עוד כחודשיים. אנא תשובתך ועזרתך , תודה.

19/10/2008 | 18:13 | מאת: ח

שלום, האם ישנה סיבה מסויימת מדוע שאלתי "נעקפת" בתור ולא נענית ? תודה.

22/10/2008 | 13:15 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ח, המטוטרקסאט גורם לנשירת שיער, על כן יש להמתין עד לסיום הטיפול בו ואז לגשת שוב לקבלת טיפול לנשירת שיער.

22/10/2008 | 21:01 | מאת: ח.

תודה על תשובתך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות