סבוריאה ונשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/10/2008 | 17:47 | מאת: דדי

שלום! אני בן 22, אני סובל כבר במשך שנה מסבוריאה בקרקפת ובנוסף אני סובל מנשירת שיער. אילו דרכים יש להירפא מהסבוריאה - קיבלתי כבר כמה וכמה סוגים של שמפואים שלא עוזרים. האם הסבוריאה היא הגורם לנשירת שיער? האם אני יכול להשתמש בתכשיר מינוקסי 5 למרות הסבוריאה ממנה אני סובל?

19/10/2008 | 10:11 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דדי, הסבוריאה אינה הסיבה לנשירה. הנשירה נגרמת מהורמון ההתקרחות. אני לא יכול לעזור לך דרך האינטרנט, כדאי לגשת לרופא עור המומחה בשיער. אין מניעה שתשתמש במינוקסי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות