גולגולת הראש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/10/2008 | 22:01 | מאת: עידן

דוקטור עם אני מעביר בצידי השיער יענו איפה שהאוזניים איפה ששני הצדדים של האוזניים את הידיים יש לי נשירת שיער אני רואה שיערות מה יש לי נשירה וההתקרחות אצלי מתחילה אבל יש לי שיער מלא בלי מפרצים מה זה דוקטור ???????????????. תודה

19/10/2008 | 10:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, נשירה של מספר שיערות לא אומרת כלום. אם אתה כל הזמן בודק אם יש לך נשירה, תצתא בסופו של דבר שיערות על הידיים. מומלץ לא להתעסק עם השיער כל הזמן. אני לא יכול לדעת מה זה בלי לבדוק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות