נשירה במפרצים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/10/2008 | 08:30 | מאת: חן

אני נוטל פרופסיה כבר למעלה משנה ובחצי השנה האחרונה (!) אני חש בנשירה. בתחילת התהליך ההשפעה של הכדור היתה כמעט מיידית ועכשיו אני מרגיש ורואה את הנשירה בעיקר החלקו הקידמי של הראש (המצח והמפרצים) האם זה בגלל שפרופסיה פחות אפקטיבית באיזור הקידמי של הראש? יש לציין כי בחלקו האחורי של הראש איני חש בהדלדלות האם כדאי להמשיך ולקחת את התרופה?

19/10/2008 | 09:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חן, הפרופסיה יעילה בד"כ באיזור הפדחת והמרכז. אני לא ממליץ להפסיק עם השימוש בה. אולי כדאי לשקול שימוש במינוקסידיל באיזור זה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות