הצמיחה הופסקה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/10/2008 | 14:49 | מאת: רמי

שלום. אני סובל מקסקסת נוראית בקרקפת, אני ממש מקלף מהראש גושי עור יבשים עשיתי במידקה מיקרוסקופית לזקיקי השיער וראו את הקרקפת שהיא מכוסה בעור יבש מה שגורם לשיער להיות דק וחלש ולא נותן לו מקום לצמיחה שאלתי היא אחרי המון בדיקות בפורומים והיתייעצויות כידוע יש מלא תכשירים לטיפול ואני כבר מבולבל. מה אפשר לעשות ובמה אפשר להישתמש לטיפול ? שימוש בפיטואצין שמפו רפואי יכול לעזור? מה ההמלצה שלך?

19/10/2008 | 09:15 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רמי, אני לא יכול לטפל דרך הפורום. אני ממליץ לגשת לרופא עור המומחה בשיער ולקבל טיפול מתאים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות