הלם בשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/10/2008 | 18:52 | מאת: תומר

תודה על תשובך דר להזכירך שאלתי אותך לגבי הלם בשיער לאחר השתלה ואמרת שזה נפוץ אצל נשים ,אבל אם גבר יש לו התקרחות נשית אז האם גם אצלו צפוי הלם? והשאלה העיקרית היא האם כל השיער שקיבל הלם במלואו חוזר? ואם לא אז מה הטעם בלעשות השתלה שמצד אחד אתה מוסיף שיער ומצד השיער שקיבל הלם לא חוזר במלואו? תודה תומר

19/10/2008 | 09:12 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום תומר, אם יש "הלם" לשיער שנמצא על יד ההשתלה, הוא שב לצמוח במלואו לאחר 3 חודשים יחד עם השיער המושתל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות