נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/10/2008 | 21:38 | מאת: המודאגת

אני סובלת מנשירת שיער איומה.. אני כבר מרגישה שהשיער שלי התדלדל.. זה התחיל בערך לפני כחודשיים, קצת אחרי שהתחתנתי.. (לפני זה סבלתי מנשירת שיער קלה רק בתקופות המעבר) .. האם הגיוני שהנשירה נגרמת בגלל השינוי בחיי? (החתונה, מעבר דירה, וכל מה שכרוך בחיים החדשים) אם לא, מה עליי לעשות? סה"כ אין שינוי בתזונה שלי, אני צעירה- בת 24, ואני לא סובלת משום מחלות (עד כמה שידוע לי..) תודה מראש, המודאגת

19/10/2008 | 08:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מודאגת, יכול להיות שמדובר בנשירה תקופתית ויכול להיות גם שהלחץ והמתח השפיעו על כך. אני לא יכול להמליץ לך מה לעשות בלי לבדוק. כדאי לגשת לרופא עור לבדיקה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות