נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/10/2008 | 14:26 | מאת: מחבר

יש לי נשירה בערך כשנה של כ50 שערות ביום בעיקר בזמן החפיפה האם מדובר בהתקרחות? כאשר הייתי אצל רופא עור הוא טען שזה נורמלי אבל אני עדיין מוטרד וקניתי ספריי ושמפו של ד"ר עור האם הם יכולים לעזור?

19/10/2008 | 07:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, זה אכן נורמלי, בעיקר בשעת החפיפה או הסירוק. אני חושש שהשמפו לא יעיל כנגד נשירה.

19/10/2008 | 15:38 | מאת: מחבר

אין שום פעולה שאפשר לעשות כנגד הנשירה הזאת? תמיד יש בי חשש שהנשירה היא עוד מעבר ל50 שערות שאני מודע אליהם ומפחד שמדובר בהתקרחות.. אני בן 20 ואבי אינו מקריח אם הפרטים האלה יכולים לעזור

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות