סיפור מקרה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/10/2008 | 16:59 | מאת: אלמוג

יש לי דלילות שהתרחבה בחודשיים האחרונים לאזור הקרקפת ולצידי הראש! עדין ישנם שערות שמחסות את הקרקפת, אך דרכן ניתן לראות את הקרקפת.ראיתי שיש המציינים שהיו בלחץ, לא יודע אם זה קשור אבל גם אני הייתי בלחץ ואפילו רזיתי! 1. לאיזה סוג התקרחות זה מתאים? 2. האם הגיוני שזה יחמיר בחודשיים?

06/10/2008 | 11:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלמוג, כפי שציינתי בתשובותיי, לחץ יכול לשמש כזרז לתהליך של ההתקרחות. אני לא יכול לדעת ספציפית מה מצבך ומה הסיבה לכך בלי לבדוק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות