Telogen efluvium

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/10/2008 | 13:58 | מאת: ליאון

1.רציתי לדעת איך אדע אם אני סובל מTelogen efluvium או מנשירה על רקע גנטי. 2. האם צריך מיכשור מיחד בשביל לאבחן את זה? 3.רציתי לדעת באם אוכל לפגוש אותך בשבוע שבועיים הקרובים ברעננה כדי שתאבחן אותי?

06/10/2008 | 10:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ליאון, נשירה בשלב זה היא הנפוצה ביותר, בעיקר אצל נשים. ט?לו?ג?ן הוא שלב המנוחה המקדים את שלב נשירת השיער. בדרך כלל, כשלושה אחוזים מהשיערות נמצאים בשלב זה. במצב של נשירת טלוגן (telogen effluvium) נמצאים בשלב הטלוגן כ-20–30 אחוזים מהשיערות, ועל כן אנו עדים לשיעור נשירה גדול יותר משיעור צמיחה. נשירת שיער בשלב הטלוגן עשויה להיות חדה או כרונית. סביר להניח כי לא מדובר בזה, כי תופעה זו נגרמת בעיקר אצל נשים. לקביעת תור, אתה יכול לצור קשר עם הקליניקה בטלפון 1700700210

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות