שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/10/2008 | 01:07 | מאת: שלום

1. אני נוטל פרופסיה מזה שנה ובחודשיים האחרונים ישנה נשירה חזקה יותר?מה הסיבות לה? 2. האם אחרי שנה יש סיכוי לצמיחת עוד שיער חדש??

06/10/2008 | 10:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, 1. אני נוטל פרופסיה מזה שנה ובחודשיים האחרונים ישנה נשירה חזקה יותר?מה הסיבות לה? ת: יכול להיות שמדובר בנשירה תקופתית שלאחריה תגיע צמיחה כחלק ממחזור הצמיחה של השיער. 2. האם אחרי שנה יש סיכוי לצמיחת עוד שיער חדש?? ת: בד"כ ניתן לראות את יעילות התרופה לאחר תקופה של שנה. אם צילמת את השיער לפני השימוש, תוכל לבצע השוואה ולראות את יעילות התרופה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות