הפסקת שימוש בפרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/10/2008 | 17:18 | מאת: איתי

ד"ר גינזבורג שלום, אני מטופל מזה כשלושה שבועות בפרופסיה לצורך מניעת התקרחות. אני מתכוון להפסיק את הטיפול כיוון שתופעות הלוואי הצפויות עקב השימוש מרתיעות אותי. נהגתי במשך שנים לתרום דם והפסקתי בעקבות לקיחת הפרופסיה (בגלל אזהרות שקיבלתי שהתרומות עלולות להגיע לנשים שלהן אסור השימוש בפרופסיה). שאלתי היא תוך כמה זמן מרגע הפסקת לקיחת הכדורים אני אוכל לשוב ולתרום דם? תודה, איתי

02/10/2008 | 08:37 | מאת: תומר

ממה שאני יודע מהרופא שלי תופעות הלואי של פרופסיה קורות רק ב-2% מהמקרים, שזה ממש אפסי. חוצמזה, אם התרופה היתה לא בריאה משרד הבריאות לא היה מאשר את השימוש בה.

05/10/2008 | 11:21 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום איתי, ניתן לשוב ולתרום דם, לאחר כחודש ימים מהפסקת השימוש בתרופה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות