שיער שומני וריח לא נעים יש בשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/09/2008 | 17:18 | מאת: עידן

דוקטור אתה יודע שמתי לב שאם אני לא חופף תשיער איזה יומים שלוש ככה אז יש לי שיער שומני ומה עוד שיש לי עוד שיער שומני יש לי מהשיער ריח לא נעים עם אני לא חופף אותו איזה יומים שלוש ככה יש לי ריח מסריח כזה מהשיער ומהקרקפת מה זה יכול להיות הריח הזה דוקטור זה נשירה או משהו מה זה דוקטור??????????????????????????? תודה

05/10/2008 | 11:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, כפי שציינתי זאת בעבר, לבעלי שיער שמן רצוי לחפוף יום יום מבחינה הגיינית. מומלצת החפיפה ב-3 סוגי שמפו לשיער שמן לסירוגין.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות