מסרק הלייזר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/09/2008 | 17:48 | מאת: חנה

ד"ר שלום אני בחורה בת 28 סובלת משיער דליל משתמשת במינוקסי 5 פעם אחת ביום האם פעם אחת ביום מספיק או שחובה פעמיים ? שאלה נוספת לגבי מסרק הלייזק, קראתי שלך אין ניסיון עם זה, קולגות שלך בעולם ממליצים על השימוש ? האם מחקרים מראים שיש שיפור וצמיחה ? אני רוצה לקנות אותו להתחיל להשתמש אך מאוד חוששת גם שהמצב יחמיר וגם להתאכזב... אשמח לתשובה מפורטת בנושא המסרק. תודה שנה טובה

27/09/2008 | 18:20 | מאת: חנה

28/09/2008 | 08:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חנה, אין מחקרים המצביעים על יעילותו. רצוי השימוש פעמיים ביום במינוקסי. במידה ואת משתמשת בריגיין קצף, אז ניתן להשתמש רק פעם ביום.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות