להחליק או לא להחליק זו השאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/09/2008 | 11:14 | מאת: בעילום שם

ד"ר גינזבורג שלום: מה הורס בעצם את שורשי השיער החומר המחליק שיער- אשר מצפה את השיער בשיכבה או המתיחות "הטראומתיות" שעושים לשיער תוך כדי הטיפול? כיוון שיש לי שיער קצר האם אפשר למרוח את התכשיר ללא מתיחות ובכך לקבל מראה חלק חלקי אומנם אבל פחות לפגוע בשורשי השיער או פשוט להסתפק בפאן הרבה לבטים אשמח אם תוכל לעזור לי תודה רבה מראש....

28/09/2008 | 08:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, המקרים מצביעים על החומר שהוא הגורם לנזק בשיער שלעיתים הנו בלתי הפיך ולנשירה משמעותית לאחר מכן. אני הייתי ממליץ להסתפק בפן לא חם מידי ולא קרוב מידי לשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות