דיכאון מקרחת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/09/2008 | 19:40 | מאת: א' מהצפון

שלום ד"ר גינזבורג אני סובל מקרחת על רקע גנטי: השאלה שלי עוסקת בהשתלת שיער בטכניקת רצועה (Strip) -1)מה בעצם קורה לשיער בחלק האחורי אחרי שמוצאים את הרצועה ותופרים את העור? האם הקרקפת מתקצרת??- (מפחיד) האם הקרקפת נמתחת וחוזרת לקדמותה רק אם אחוז זקיקים לס"מ מרובע נמוך יותר?? האם העור הופך להיות דק יותר ? -2)מה עלות ממוצעת והגיונית לדעתך שמנתח מומחה צריך לקחת לטיפול יחיד? (השתלת רוצעה אחת) -3)האם אתה ממליץ לגבר בן 23 בעל נסיגת שיער חלקית לעבור השתלת שיער כאשר מצבו הנפשי ירוד מאוד עקב הקרחתו?, אם לא-מדוע לא -4)מתי לדעתך פיתוחים כמו שיבוט שערות ותרופות מצמיחות שיער(לא רק מונעות נשירה) יגיעו לשוק? בתודה חמה מראש א' מהצפון נ.ב היית מצחיק ונהדר בתוכנית "הקרחת שלי" עם טל ברמן תמשיך כך :)

26/09/2008 | 21:13 | מאת: א' מהצפון

26/09/2008 | 21:16 | מאת: א' מהצפון

28/09/2008 | 08:35 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, 1)מה בעצם קורה לשיער בחלק האחורי אחרי שמוצאים את הרצועה ותופרים את העור? האם הקרקפת מתקצרת?? ת: לא רואים שום דבר בטכניקת סגירה מיוחדת, הצלקת מטושטשת, יש שיער שצומח בתוכה. מעבר לכך, השיער שלך מסתיר זאת. לא רואים הבדל בקרקפת. האם הקרקפת נמתחת וחוזרת לקדמותה רק אם אחוז זקיקים לס"מ מרובע נמוך יותר?? האם העור הופך להיות דק יותר ? ת: בדיוק, והאחוז שהוצא לא מורגש כלל. -2)מה עלות ממוצעת והגיונית לדעתך שמנתח מומחה צריך לקחת לטיפול יחיד? (השתלת רוצעה אחת) ת: השתלה נעה בין 14,000-17,000 ש"ח. -3)האם אתה ממליץ לגבר בן 23 בעל נסיגת שיער חלקית לעבור השתלת שיער כאשר מצבו הנפשי ירוד מאוד עקב הקרחתו?, אם לא-מדוע לא ת: לא מומלץ, מכיוון שבגיל זה עדיין לא יודעים כיצד ההתקרחות תתפתח. אם יש לך ספק בעניין, אתה יכול לשלוח אלי תמונות של שיערך מקדימה, אחור והצדדים על מנת שאוכל לחוות דעתי. [email protected] -4)מתי לדעתך פיתוחים כמו שיבוט שערות ותרופות מצמיחות שיער(לא רק מונעות נשירה) יגיעו לשוק? ת: בין 7-10 שנים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות