הקשר בין גירודים לקרקפת שומנית והקרחה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/09/2008 | 13:28 | מאת: עידן

דוקטור יש לי שאלה יש לי שיער שומני עם אני לא חופף תשיער כל יום אז יש לי שיער שומני וגירודים חזקים בשיער מציקים כזה והשיער שלי הוא ניראה כזה חלק אבל קצת גלי ומה אתה רוצה להגיד לי שאחד שיש לו שיער שומני וגירודים בקרקפת בשיער זה אומר שהוא מתחיל להקריח ????? אבל אין לי חורים בשיער יש לי שיער מלא בלי מפרצים אבל מה זה אומר קרקפת שומנית עם גירודים זה סימן להתחלת הקרחה????? תודה

28/09/2008 | 08:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, זה אומר /שיש לך פעילות יתר של בלוטות החלב, מה שגורם לשיערך להיות שומני.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות