לאיכות השיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/09/2008 | 15:18 | מאת: עידן

דוקטור שאלתי אותך מקודם משאלתי הקודמת איזה חומרים הם טובים לבריאות השיער לא התכוונתי מה עוצר נשירה כאילו איזה חומרים לדעתך הם טובים לאיכות השיער איזה דברים ששמים על השיער שמורחים על השיער ??????????. תודה

28/09/2008 | 08:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עדן, אני לא יכול לציין בפניך דברים ספציפיים. ישנם תכשירים שונים בצורת תמיסות, תרסיסים (ספ?ריי) וכדומה, המיועדים לחיזוק השיער. חלקם מכילים מרכיבים, שיש בהם כדי לסייע לשיער על ידי חיזוקו, הפסקת נשירתו, ולעתים אף צמיחתו. מובן שחשוב לוודא כי תכשירים אלה עברו ביקורת יעילו?ת, וכי נבדקו בבחינה מחקרית על ידי רופאים המומחים לכך. רצוי לחפוף את השיער בעדינות, בשמפו המכיל מעט ד?ט?רג?נטים (חומרים המשמשים לניקוי). אין כל בעייה שתשתמש בכל שמפו בהתאם לסוג השיער שלך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות