תופעות לוואי של רוגיין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/09/2008 | 15:06 | מאת: יוני

שלום אני בן 23 ואני משתמש בפרופסיה ואחרי שנתיים התחלתי להשתמש ברוגיין נוזלי במקביל לפרופסיה מה שיש בארץ ורשום בתופעות לוואי שזה יכול להצמיח שערות במקומות לא שגרתיים וזה נדיר ואחרי חודש של טיפול זה הצמיח לי שערות דקות דקות על המצח..והפסקתי תטיפול מייד ואחרי כמה שבועות הם נשרו ולא חזרו עכשיו יצא הרוגיין קצף האם גם לו יש תתופעות לוואי האלה..והאם גם יכול להגרם לי מה שקה עם הרוגיין הנוזלי..

28/09/2008 | 08:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יוני, יש להקפיד לשטוף את הידיים היטב לאחר השימוש ואם לא למרוח בסמןך לשינה, מכיוון שזה עלול לעבור לכרית ומשם לפנים. הקצף בכל מקרה עדיף גם בגלל שאינו גורם לגירוי בקרקפת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות