שאלות לד"ר גינזבורג

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/09/2008 | 09:42 | מאת: בן

ד"ר שלום, אני משתמש בפרופסיה כבר שלוש שנים ונראה כי החלה לי נשירת שיער בחודש האחרון. אולי כי אני משתמש בגל בכמויות רבות? אני משתמש ברוגיין קצף כבר 3 חודשים זה לא נראה לי עוזר אולי כי אני מורח פעם ביום?מאחר ואני עם טופיק..יש דרך כלשהי למרוח כשהטופיק על הראש? האם ניתן לאחסן פרופסיה בארון בגדים? האם יש שמפו טוב לנשירת שיער? האם הנשירה שיש לי עכשיו תחלוף? תודה רבה ד"ר וסופ"ש מהנה

25/09/2008 | 11:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום בן, אולי מדובר בנשירה תקופתית, הג'ל סותם את הנקבוביות ויכול להזיק לשיער. לגבי הטופיק - אני ממליץ למרוח את הרוגיין להמתין עד שיתייבש ואז לשים את הטופיק. באריזת התרופה כתוב היכן מומלץ לאחסן. אני לא מכיר שמפו היעיל לנשירת שיער ואני חושש שאין כזה. לגבי הנשירה, אם היא תמשיך, אני ממליץ לגשת לרופא עור לבדוק מה הסיבה לכך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות