שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/09/2008 | 01:29 | מאת: חים

2 שאלות אשמח אם תענה בנפרד: 1. איך מבחן "הכרית" פועל? אמרת שאם יש נשירה של פחות מ8 שערות על הכרית כנראה היא טבעית. כל חברי הלא מתקרחים אין להם שערה אחת על הכרית ואם יש אז אחת וגם פעם בכמה ימים/שבועות. האם נשירה יום יומית של 3-4 שערות על הכרית ביום היא טבעית? 2. לאחר שימוש של שנה בפרופסיה אני מרגיש בתקופה האחרונה הגברה מעט בנשירה.. עדיןישנה האטה יחסית לשנה לפני אבל ממה זה יכול להגרם? יש לצין שאני עושה פאן אבל ממש בערך דקה מעביר אותו על השיער לא מקרוב וגם פעם בשבוע מקסימום.זה יכול להיות גורם?

25/09/2008 | 11:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חים, 1. איך מבחן "הכרית" פועל? אמרת שאם יש נשירה של פחות מ8 שערות על הכרית כנראה היא טבעית. כל חברי הלא מתקרחים אין להם שערה אחת על הכרית ואם יש אז אחת וגם פעם בכמה ימים/שבועות. האם נשירה יום יומית של 3-4 שערות על הכרית ביום היא טבעית? ת: אם יש מעל 8 שיערות על הכר אז מדובר בד"כ בנשירה משמעותית. 2. לאחר שימוש של שנה בפרופסיה אני מרגיש בתקופה האחרונה הגברה מעט בנשירה.. עדיןישנה האטה יחסית לשנה לפני אבל ממה זה יכול להגרם? יש לצין שאני עושה פאן אבל ממש בערך דקה מעביר אותו על השיער לא מקרוב וגם פעם בשבוע מקסימום.זה יכול להיות גורם? ת: אולי מדובר בנשירה תקופתית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות