מה מהחומרים מחזק תשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/09/2008 | 01:18 | מאת: עידן

דוקטור איזה דברים מהטבע הם טובים לבריאות השיער יענו שמורחים על השיער מה למשל אמרו לי שבוץ של ים המלח טוב או החלמון של הביצה???? זה נכון מה שאני אומר או שאתה תגיד מה שמורחים על השיער שהוא טוב מהטבע??????.מה למשל

25/09/2008 | 11:19 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, חומרים אלו אינם יעילים כנגד נשירה. השאלה מה מטרתך. ישנם חומרים שיכולים לשפר אולי את איכות השיער, אך אינם יעילים כנגד נשירתו.

02/10/2008 | 08:42 | מאת: שחר

לפני שאתה זורק כסף על בוץ מים המלח ודבש אורגני ועוד כל מני שטויות שאנשים מורחים היום על הראש המסכן שלהם, למה שלא תנסה את מה שמשרד הבריאות אישר והוכח באופן מדעי? יש שתי תרופות מתחרות - פרופסיה ומינוקסי - שזכו לאישור הזה. אפשר גם לשלב אותן. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות