פיצעונים בקרקפת של השיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/09/2008 | 00:34 | מאת: עידן

דוקטור יש לי שאלה אתה יכול להגיד לי מזה הפיציעונים שיש לי על הקרקפת בשיער כמו מוגלות כאלה כמו פצעי בגרות שיש על הפנים רק שיש לי על השיער יענו על הקרקפת ושאני מפוצץ אותם יש לי מוגלה שיוצאת לי כמו פצעון שאני מפוצץ אותו בצבע לבן כזה מזה יכול להיות זה יכול להיות הפצעים האלה סימן לנשירת שיער או התקרחות?????????? ואיך זה נוצר????? תודה

24/09/2008 | 10:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, הפצעונים יכולי להיות או שיערות כלואות בתוך העור או סתימה של בלוטות החלב, שזה מרקע הורמונאלי. זה לא מהווה סימן בהכרח להתקרחות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות