איזה סוגי שיער מתנפחים לאחר חפיפה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/09/2008 | 18:45 | מאת: עידן

דוקטור יש לי שאלה איזה סוגי שיער לדעתך מתנפחים לאחר חפיפת שיער עם שמפו אבל אתה יודע דוקטור שאצלי אם אני לא חופף תשיער כמה ימים אז השיער שלי ניראה יפה כזה ורק מגיעה החפיפה שאני חופף תשיער נהיה לי לא יפה הוא כזה מתנפח וסוג השיער שלי הוא חלק כזה אבל הוא שומני כזה אתה יכול להגיד לי מה לעשות כדי שאחרי חפיפה הוא לא יתנפח מה אני צריך לעשות??????????? תודה

24/09/2008 | 10:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, יש כאמור סוגי שיער שמתנפחים לאחר החפיפה, זה עניין מאוד אינדבדואלי, אך על מנת שלא יתנפח ניתן לחפוף עם מרכך. אם זה לא עוזר, אז ניתן למרוח גם קרם לחות על השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות