פרופסיה בשילוב רוגיין\מינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/09/2008 | 13:51 | מאת: עידו

ד"ר אכלס שלום ראשית תודה של התשובה הקודמת (לגבי פרופסיה רמות טסטוסטרון ותופעות לוואי). שאלתי היא כזו: 1) האם מומלץ לשלב נטילת פרופסיה עם מינוקסי 5 או רוגיין ? (האם יביא לתוצאות טובות יותר לעומת נטילת פרופסיה בלבד) 2) אם מומלץ השילוב, מי מהתכשירים עדיף ? 3) האם יש SIDE EFFECTS לתכשירים מסוג זה (מינוקסי\רוגיין)? תודה מראש עידו

23/09/2008 | 11:19 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידו, השילוב בין התכשירים מומלץ. אין הבדל מבחינת הפעולה בין הריגיין למינוקסי. תופעות הלוואי של הריגיין / מינוקסי: השימוש בתכשיר מלווה בתופעת לוואי של גירוי בקרקפת, אולם רק שישה אחוזים מן המשתמשים סובלים ממנה וכן נשירת שיער עלולה להופיע אולי בחודש הראשון לשימוש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות