נשירת שיער וגלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/10/2006 | 12:35 | מאת: אסנת

שלום! אני בת 19, נוטלת גלולות מזה שנה וחצי (התחלה יסמין ולאחר מכן עברתי למליאן בעקבות כולסטרול גבוה). יש לי נשירה כלל לא רגילה ורציתי לדעת אם יש קשר אולי שזה בגלל הגלולות שאני נוטלת. (רופא עור שלל כל אפשרות כי מדובר בבעית עור, כנ" לגביי אנמיה, בעיות בלוטת התריס וכ'ו..) אם כך יכול להיות שהקשר הוא הורמונלי? האם באמת כדאי לי לעשות הפסקה מהגלולות ולראות אם יש שיפור? אודה לך על התשובה המהירה... או שתפנה אותי לפורום מתאים אחר.. תודה ויום טוב!

22/10/2006 | 12:51 | מאת: אסנת

ארצה לדעת אם ישנה אפשרות להגיע אליך לייעוץ למרות שאני חיילת כעת ולא משתייכת לקופת חולים מסויימת. לאן עלי לפנות לקבלת תור?

23/10/2006 | 09:11 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אסנת, את יכולה להגיע באופן פרטי. 1700700210

23/10/2006 | 09:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אסנת, בד"כ קיימת נשירה לאחר שמפסיקים את הגלולות, ומעטים המקרים שיש נשירה כשנוטלים אותן. אני לא יכול להמליץ לך מה לעשות בלי לבדוק אותך. תוודאי שאת לא אוספת את שיערך בקוקו, ולא מותחת אותו, לא ישנה עם קוקו רטוב. דרך האינטרנט אני לא יכול לאבחן.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות