נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/09/2008 | 08:38 | מאת: דני

שלום דוקטור!רציתי לקבל עזרה,אני בן-23 וכי שנה וחצי יש לי נשירת שיער חזקה, כל פעם אחרי מקלחת או לפני,אני שם לב לתופעה הזאת! עשיתי בדיקות, היתי אצל רופאה עור, והוא לא כל כך עזר לי חוץ מי כדורים פרופסיה,לקחתי חודש 1 ואפסקתי,והוא אמר שרוב סיכוים שזה גנטית,לתשומתך אבא שלי יש לו שיער טוב וחזק אמא גם! דוקטור מה ניתן לעשות אולי זה שמפו אולי בעיה אחרת? תודה מראש!!!!!!!!!!!!

22/09/2008 | 11:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דני, שימוש בכדורי פרופסיה במשך חודש לא מעיד על כלום כיוון שיש להשתמש בהן לפחות שנה על מנת לבחון את התוצאות (לכן אני ממליץ להצטלם לפני תחילת הטיפול כך שיהיה למה להשוות). הגנים של ההתקרחות לעיתים קופצים דור ויותר, לכן העובדה שלהוריך יש שיער אינה מעידה שבוודאות שלא מדובר בהתקרחות גנטית הורמונלית. אני ממליץ לך לחזור לרופא העור להתייעצות לגבי טיפול מתאים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות