תלישת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/09/2008 | 00:17 | מאת: ירון כהן

שלום.. יוצא לי לעיתים קרובות לתלוש שיערות. אני בן 22 ורציתי לדעת מהן ההשלכות של זה (כדי שאדע אם להפסיק או לא) בנוסף, רציתי לדעת מהן ההשלכות של גילוח איזור מסויים בגוף ע"י סכין או מכונה? האם במקרים הנ"ל השיער צומח בצורה שונה? מהר יותר? פוגם במשהו? תודה

22/09/2008 | 11:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ירון, תלישת השיער גורמת להופעת קרחות במקומות מהם תולשים את השיער, אני ממליץ לך להפסיק עם הנוהג הזה בהקדם ואם אתה מתקשה להפסיק לפנות לטיפול פסיכולוגי. לגילוח בסכין או מכונה אין השלכות, השיער לא גודל מהר יותר או בצורה שונה.

28/09/2008 | 11:12 | מאת: ירון כהן

תודה על התגובה. מה קורה אם אני תולש שיער במקומות שלא אכפת לי שיווצרו בהם קרחות לדוגמת אוזניים?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות