מינוקסי 2

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/09/2008 | 20:23 | מאת: עידן

שלום ד"ר, נטלתי פרופסיה למשך שנה ולא היה שום עצירה בנשירה או הטבה כאשר אני עושה השוואה עם תמונות טרם התחלת הטיפול, לכן החלטתי להפסיק ולנסות מינוקסי. אימי משתמשת במינוקסי 2, כתוב על המוצר שהוא מיועד לנשים. האם אוכל להשתמש באותו המינוקסי 2 שהיא משתמשת על אף שכתוב שזה לנשים? גברים לא יכולים להשתמש בזה אלא רק במינוקסי 5? אודה לך על תשובתך. עידן

22/09/2008 | 11:41 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, אני מקווה שצילמת תמונה לפני תחילת הטיפול בפרופסיה כך שהיה לך דבר אובייקטיבי להשוות אליו את המצב לאחר שנה כיוון שפרופסיה היא תרופה עם 80% הצלחה בקרב גברים. באשר למינוקסי, מינוקסי 2% חלש מדי, לכן גם לגברים וגם לנשים עדיף להשתמש במינוקסי 5%.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות