נשירת שיער בבהריון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/09/2008 | 19:55 | מאת: לנה

שלום רב, אני בת 31, ולאחר לידה ראשונה לפני כארבע שנים התחליה נשירת שיער מסיבית. ניסיתי כל מיני תכשירים, תוספי ויטמינים, עשיתי בדיקות דם למיניהן והמסקנה של הרופאים הייתה שאני סובלת מנשירה גנטית האנדרוגנית. כרגע אני בחודש רביעי להריון השני שלי ויש לי נשירה איומה!!!!! אני מיואשת, אני לוקחת כל התקופה מולטיויטמינים וגם ברזל ועדיין הנשירה נוראית. כמה שזכור וידוע לי בזמן הריון שיעור הנשירה פוחת, אז מה קורה לי? אם זה על קרע הורמונלי? אולי זה עונתי? האם מותר להשתמש בתכשירים שמונעים DHT? תעזרו לי בבקשה... תודה מראש לנה

22/09/2008 | 11:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לנה, בעת ההריון באמת מופיעה בדרך כלל צמיחה מצוינת של השיער, יתכן שמדובר בנשירה עונתית. בזמן ההריון לא ניתן לטפל בנשירה ועם סיום ההריון עלייך להגיע לרופא עור לבדיקה, באשר למונעי ה-DHT, מדובר בטיפול שפוגע בפוריות, לכן לא נותנים אותו לנשים בגילך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות