רוגיין קצף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/09/2008 | 23:37 | מאת: אלי

שלום רציתי לשאול האם הרוגיין קצף שמוכרים בארץ בסופר פארם הוא האמיתי שקיים בחול..יש פורומים שאנשים טוענים שהוא לא האמיתי האם זה נכון אני מעדיף שלא לקנות באיביי מחשש שאני לא מאמין באתרים האלו...

15/09/2008 | 12:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלי, התרופה שנמכרת בסופר פארם היא ריגיין ואכן לא מדובר ברוגיין קצף שנמכר אך ורק בארצות הברית, אם אתה מעדיף אני מצרף אתר שנקרא "רוגיין זול":www.cheaprogaine.com

15/09/2008 | 14:42 | מאת: אלי

האם זה אתר אמין לקנות ממנו?או שעדיף באיביי לקנות ואם אתה מכיר ספק טוב באיבי ואמין אשמח לקבל קישור כי אני מש לא יודע איך מזמינים באתרים האלה..אפ אפשר הסבר..תודה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות