בדיקות עקב נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/09/2008 | 19:30 | מאת: זאב

שלום רב, האם ישנם בדיקות שניתן לבצע בכדי לבדוק מדוע השיער נושר? למעט בד' דם. אלא כדוגמת: בדיקה מעבדתית לשיערה, לקיחת דוגמת משומניות הקרקפת וכו. והאם קופ"ח ממנת בדיקות כאלו או שזה פרטי. אם פרטי מה מחירם של הבדיקות הללו. תודה ואשמח לתשובה מפורטת.

14/09/2008 | 11:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום זאב, לא קיימת בדיקה נוספת מעבר לבדיקת דם לבדיקת הסיבות לנשירה. קיימת בדיקה הבודקת את מצב הנשירה על ידי דגימת 50 שערות מהראש ובדיקת מצבן - בדיקה זו לא ממומנת ע"י קופת החולים ואינה מצביעה על הסיבה לנשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות