טסטוסטרון וdht

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/09/2008 | 00:51 | מאת: ירון

1- האם רמה גבוה של טסטוסטרון בדם יכולה לגרום להתקרחות אצל גברים? 2- בבדיקת דם שעשיתי נמצא שרמת הטסטוסטרון בדם היא בגדר הנורמה אצלי אבל היא ממש קרובה לגבול העליון. 3- איך אפשר להוריד את כמות הטסטוסטרון בדם? 4- איפה אפשר לעשות בדיקת dht בדם/קרקפת? תודה.

10/09/2008 | 15:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ירון, רמה גבוהה של טסטוסטרון לא גורמת לנשירת שיער אך הוא יכול להפוך ל-DHT ואז לגרום לנשירת שיער והתקרחות. לא מורידים לגברים את רמת הטסטוסטרון בדם (כיוון שמדובר בצריכת הורמונים נשיים) בארץ לא עושים בדיקות ל-DHT.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות