לדוקטור שלום

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/09/2008 | 16:21 | מאת: אריק

הייתי רוצה ללכת לרופא עור מומחה בשיער בעקבות העצה שלך בהבעיה היא שאני בקופת חולים כללית ואתה במכבי. הרופאת משפחה שלי אמרה לי שהיא לא מכירה כזה רופא ואין לה למי להפנות אותי האם אתה יכול לתת לי שם של רופא ומספר שהוא עובד עם קופת חולים כללית . אני ישמח אם למישהו פה יש גם המלצה על רופא אשמח לשמוע כמו כן לקבל תגובות מכאלו שמתמשים בפרופרסיה או בכל דבר אחר

09/09/2008 | 16:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אני ממליץ לך לגשת לד"ר לוריא מרמת השרון.

09/09/2008 | 20:54 | מאת: תגובה לדוקטור

איך אני יוצר איתה קשר מה שמה הפרטי עם איזה קופת חולים היא עובדת .??

14/09/2008 | 10:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

הרופא עובד ברמת השרון מטעם קופת חולים ככלית, תחפש אותו בספר טלפונים או דרך הקופה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות