פרופסיה ורוגיין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/09/2008 | 21:14 | מאת: מתי

שלום ד"ר. אני משתמש בפרופסיה ורוגייין כבר תקופה ארוכה מאוד. עד לפני חודשיים המצב היה מעולה והיתה צמיחת שיער נוספת והפסקת נשירה. בחודש האחרון יש דלילות רצינית במפרצים. אני חושש שאולי בגלל שהייתי משתמש בריגיין תמיסה ועכשיו עברתי לרוגיין קצף אז יש את התופעות לוואי הנלוות לתכשיר שהם חלק בלתי נפרד ממנו. כשהשתמשתי לראשונה בריגיין תמיסה לא היתה לי נשירה בהתחלה או באמצע אבל עם רוגיין קצף יש עכשיו נשירה מהיום שהתחלתי להשתמש בו. י אתה מסביר את זה או שמא זאת נשירה לא קשטרה לכל זה וזה צירוף מקרים שהתחלתי להשתמש בתכשיר חדש(רוגיין קצף*)והופיעה לי נשיררה לאחר תקופה ארוכה שהמצב היה טוב. הנשירה היא באזור המפרצים.. אשמח לתגובה ד"ר מורן כמו כן אני אני רוצה לציין שאני מורח את הרוגיין קצף רק פעם ביום מכיוון שאני שם טופיק על הראש ולא חופף פעמיים ביום אלא פעם ביום. האם זה אולי גורם לנשירה? לדעתי מה שקורה כאן זה שהרוגיין קצף באמת עובד עליי ולכן יש נשירה שזה טוב כי תתחיל צמיחה מחודשת.ואילו הריגיין תמיסה לא גרם לנשירה ולא יכל להועיל. אשמח שתאשש אחד מהדעות שלי. סופ"ש נעים. מתי

04/09/2008 | 14:43 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מתי, קודם כל, אין בעיה בשימוש ברוגיין קצף פעם ביום, זה מספיק ואינו גורם לאף בעיה. באשר לנשירה, רוגיין קצף גורם לנשירה טבעית, לכן אין לך כל סיבה לחשוש. אם תשים לב לנשירה רצינית של מעל 100 שערות ביום אני ממליץ להגיע לרופא העור לבדיקה. בכל מקרה מהמידע שנתת נראה שגם הפרופסיה וגם הרוגיין קצף פועלים בהצלחה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות