התקרחויות באות והולכות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/09/2008 | 20:27 | מאת: אלי

קישורים ממומנים בני בן 8 מזה כשנה וחצי באחד התספורות גילינו בראשו קרחות קטנות בחלק אחורי של הראש הקרחות מתמלות שיער ואז גודלות חדשות מספר הקרחותנע בין2-4 קרחותבגודל 3ס"מ לקחנו טיפול של כדורים אבל לא עזר לכן התיאשנו רצוני לדעת כתוצאה ממה זה נוצר ואם יש טיפול שתוצאותו רואים אחרי זמן קצר {כחודש=חודשיים} מצפה לתשובה בתודה אלי

04/09/2008 | 14:37 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלי, על פי התיאור שהצגת וגילו של בנך יתכן שמדובר במחלה אלופסי אראטה, אני ממליץ לך לגשת לרופא עור לאבחנה והמשך טיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות