בדיקות מומלצות לנשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/09/2008 | 10:17 | מאת: עינת

שלום דוקטור, אני בת 30. רציתי לדעת מהן כל הבדיקות האפשריות המומלצות לגילוי סיבות לנשירת שיער אצל נשים (לא לאחר היריון): אם מדובר בבדיקות דם - מה בדיוק הן אמורות לכלול, והאם יש עוד בדיקות שניתן לעשות - בדיקות מיקרוסוקופיות של השיער למשל (שאין לי מושג מהן, אולם שמעתי שהן קיימות). אשמח אם תענה בפירוט ככל האפשר, על מנת שאוכל לקחת את התשובה לרופא המשפחה (השאנן מדי) שלי. תודה רבה.

04/09/2008 | 10:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עינת, ישנן מספר בדיקות שניתן לבצע, בדיקת דם לרמת הברזל, בדיקה האם יש הפרעה בבלוטת המגן, בדיקת הקרקפת ועוד. אני ממליץ לך ללכת לרופא עור שיבדוק אותך ויפנה אותך לכל הבדיקות הנדרשות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות