אישה מבוגרת שסובלת מנשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/09/2008 | 18:22 | מאת: לילי

אימי סובלת מנשירה דיי רצינית היא נוטלת תרופות איך אני בודקת אם זה לא מהתרופות איזה סיבות יכולות להיות לנשירה מה מביאה הבדיקה שתגיד אם זה תורשתי או לא ? האם כדאי לה לעשות השתלת שיער ?

04/09/2008 | 10:41 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לילי, את מוזמנת לפרט כאן את שמות התרופות כך שאוכל להגיד לך אם נשירת שיער היא תופעת לוואי שלהן או שתקראי בחוברת המצורפת אליהן. ישנן סיבות רבות לנשירת שיער כמו הפרעה בבלוטת המגן, חוסר ברזל ועוד. קשה לי להמליץ על השתלה מבלי לקבל תיאור או לראות תמונה, אני ממליץ לגשת לרופא עור לאבחון הסיבה לנשירה וקביעת טיפול ולהתייעץ גם בקשר להשתלת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות