השתלת שיער אצל נשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/09/2008 | 16:31 | מאת: קרין

שלום דוקטור, אני בת 29. סובלת משיער דליל מאד אך ללא קרחות. האם ניתן לבצע השתלת שיער לעיבויו או שזה טוב רק במקרה של קרחות מובחנות? תודה

02/09/2008 | 17:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום קרין, האפשרות לעבור השתלת שיער תלויה בצפיפות השיער. אני ממליץ לך לגשת ליעוץ על מנת לבדוק האם את מתאימה להשתלה.

03/11/2008 | 12:47 | מאת: ונסה

שלום דוקטור, אני בת 31 סובלת משיער מאוד דליל, ומתחילה מעט להקריח, האם ניתן לבצע השתלה? האם הייעוץ חינם? תודה.

23/03/2009 | 23:53 | מאת: רעות

אני בת 23 ויש לי מצח גבוה, רציתי לברר אם יש אפשרות לעשות השתלה באזור הזה, ואיך זה נראה אחרי ההשתלה, כאילו כמה זמן אצטרך להסתובב עם זיפים או שערות קצרות באזור הזה, כי השיער שלי ארוך ואני חוששת שזה יראה מוזר. תודה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות