שאלה לדוקטור-בהמשך לשאלה הקודמת האם יש קשר בין אור

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/08/2008 | 12:49 | מאת: אבי

לדוקטור שלום על השאלה הקוטדמת ענית לי שאין קשר אבל האם יש קשר בין כמות הנשירה לסוג השיער ולאורך למשל האם ששער הוא חלק יש יותר נשירה מאשר שיער מתולתל ?? לייחס תשובה זו גם לאורך שאלה שנייה האם כשנוטלים פרופרסיה אפשר למרוח קרם שיער כמו ווקס חימר ג'ל וכו?? (הכוונה האם חומרים אלו משבשים את פעילות הפרופרסיה ?)

30/08/2008 | 15:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אבי, השיער אינו נושר לפי סוגו או אורכו, הנשירה נגרמת מהשפעות שונות כמו השפעה גנטית הורמונלית, שימוש בתרופות שונות, הפרעות בבלוטת מגן, חוסר ברזל וכו'. בעת השימוש בפרופסיה ניתן למרוח תכשירים לשיער אך על הקצוות ולא על הקרקפת - על מנת שלא לסתום את הנקבוביות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות