התקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/08/2008 | 13:34 | מאת: אורן

שלום רב. אני בן 28, ושמתי לב לתופעה שהחלה אצלי לפני כשנה. בחלק האחורי-עליון-שמאלי של הראש חלה האטה בצמיחת השיער עד כדי מראה קרחתי באיזור זה. אני לא יודע אם זה קשור אבל אציין בכל זאת שגדילת השיער הטבעית שלי היא כזאת שהשיער לא גדל בכיוון אחד אלא בכמה כיוונים. הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות בכדי למגר את התופעה או "להתנגד" לה? בברכה, אורן.

30/08/2008 | 15:35 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אורן, המקרה שלך הוא מקרה מיוחד שקשה לי לאבחן, אני ממליץ לך לגשת לרופא עור לאבחון.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות