הופעות שיערות לבנות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/08/2008 | 09:55 | מאת: גיל

שלום רב, אני בן 20. כרגע אין לי ממש תסמינים של הקרחה, להוציא טיפה דלילות במפרצים. שני אחי הגדולים הקריחו לגמרי בגיל 21-22. השאלה שלי היא, שמתי לב כי בזמן האחרון מידי פעם צצו לי שיערות לבנות, ממש מעט, האם זה תסמין לתחילת הקרחה? ואם לא , מה פשר הופעתם בגיל כזה? תודה

28/08/2008 | 12:08 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום גיל, אין קשר בין הופעת שיערות לבנות להתקרחות, כנראה שהסיבה להופעתן היא תורשתית. אם אחיך הגדולים החלו להקריח בגיל צעיר אני מניח שיש לך נטיה להתקרחות אך אין לכך קשר לשערות הלבנות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות