תוסף תזונה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/08/2008 | 19:54 | מאת: עדן

לאחרונה שמתי לב לנשירת שיער מוגברת מהרגיל , כל חפיפה יש אוסף שיערות , גם כשאני מסתרקת לאחר מכן ובד"כ גם בבוקר שלאחרי, אולי זה קשור -יש לי סבוריאה , וכרגע אני בתקופת בחינות ככה שאני משערת שאני בתקופה די לחוצה , בכל אופן שמעתי המלצות מאנשים על תוסף בצורת כדור שנמכר בסופר פארם- הייר +, אמורים לקחת את זה במשך 3 חודשים , העניין הוא-צריך להתייעץ לפני עם רופא?אתה ממליץ על משהו אחר? תודה

26/08/2008 | 08:07 | מאת: אורן

אני אישית ניסיתי כל מיני תוספים וטיפות וקרמים טבעיים וממש נכוויתי. גם עלה הרבה כסך וגם לא עצר את הנשירה. מציע לך לדבוק במוצרים שאושרו על ידי משרד הבריאות ומינהל התרופות האמריקני - פרופסיה או מינוקסי.

28/08/2008 | 12:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עדן, אני ממליץ לך לגשת קודם כל לבדיקה אצל רופא להערכת הסיבה לנשירה ולקביעת המשך טיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות