נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/08/2008 | 11:53 | מאת: שושי

בס"ד לד"ר אלכס גינזבורג שלום יש לי נשירת שיער המון זמן , עשיתי בדיקת דם ויש לי חוסר ברזל אני לקוחת את הכדור פרו-גראדומט פעם ביום רציתי לדעת אם הכדור הזה יכול לעזור ותוך כמה זמן תודה שושי

28/08/2008 | 09:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שושי, אם נשירת השיער שלך אכן נובעת מהמחסור בברזל עלייך ליטול את הכדורים במשך שלושה חודשים ולאחר מכן, כאשר רמת הברזל תעלה נשירת השיער תיפסק. מומלץ לעשות אחרי שלושה חודשים הפסקה של שבועיים ואז לעשות בדיקת דם ולבחון את רמת הברזל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות