היתפתחות ההיתקרחות ועצירתה בזכות שלומי שמשיאן

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/08/2008 | 16:07 | מאת: איריס22

לפני כשנה וקצת התחילה לי נשירת שיער דיי גדולה בדקתי את דגימות הדם שלי הלכתי לרופא עור שלי והאמת לא עזר לי כל כך האכילת בשר וההרביית המינרלית .. האמת שמצאתי את הפיתרון אצל מעצב שיער צעיר שנתן לי 40 אמפולות של אמנקסיל ובאמת פתר את הבעיה תודה שלומי .....

24/08/2008 | 17:54 | מאת: עומר

לא מכיר את המקרה האישי שלך אבל אני אישית מאוד נכוותי משרלטנים שמכרו לי תרופות סבתא, שלא עזרו ואולי גם הזיקו. היום אני סומך רק על תרופות שאושרו על ידי ה-FDA (מנהל המזון והתרופות האמריקני ) - פרופסיה ומינוקסי.

28/08/2008 | 23:12 | מאת: איריס22

לא רק ה - פרופסיה ומינוקסי עובדות בהקשר לנשירת שיער ולהיפתחות גדילה שורשי השיערה יש עוד המון תכשירים יש המון פורומים עם המון תגובות על המון תכשירים אני אישית כבר היתרפתי אבל לידע האישי שלך בברכה, איריס

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות