האם יש קשר בין אורך השיער לכמות הנשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/08/2008 | 12:48 | מאת: אבי

שלום דוקטור ברצוני לדעת האם יש קשר בין אורך השיער לנשירה אצל גבר?? (שיער ארוך נושר יותר שיער קצר נושר פחות). והאם זה מומלץ או לא יוצר בעיות להשתמש בפרופרסיה כאשר יש שיער ארוך טיפה ולא קצר.(פשוט אני מתחיל כנראה להשתמש בפרופרסיה ורוצה להאריך את השיער טיפה בלי שום קשר לכדורים) אשמח לקבל תשובה גם מגולשים אחרים . תודה

13/08/2008 | 15:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אבי, לא, אין קשר בין הנשירה לשיער הארוך, ואתה יכול לטול פרופסיה גם אם שיערך ארוך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות