סוגי מינוקסי...

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/08/2008 | 22:39 | מאת: ירון

שלום דוק'... קיימים בשוק מספר סוגים של מינוקסי 5%... ריגיין, מינוקסידיל, הייר טריט. רציתי לדעת האם יש הבדל ביניהם? האם יש משהו יותר טוב? יותר אמין ומוכח? ושאלה נוספת- לפני מספר שנים הסרתי מהגב שתי שומות בניתוח. אחת מהצלקות החלימה יפה וכמעט שלא נראית. השניה גבשושית למגע, לא החלימה כמו הראשונה, ואתמול יצא לי עליה פצע נפוח, כואב ומדמם.. זו כבר פעם שניה שיוצא לי מן פצע גדול כזה באותה צלקת. מה עלי לעשות? האם זה מסוכן?

13/08/2008 | 16:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ירון, לגבי המינוקסי או הריגיין, מינוקסידיל אין הבדל בינהם. לגבי היירטריט -אינני מכיר מוצר זה. על מנת לישר את הצלקת שלא יהיו בה גבשושיות ופצע, כדאי לעשות אולי זריקת קורטיזון על כך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות